Om Jesper Giørtz-Behrens

Freelance AD/digital AD

Jeg er freelance Art Director/Digital Art Director med over 15 års erfaring. Jeg er uddannet grafisk designer fra Den Grafiske Højskole. Jeg kan løse alle former for traditionelle art director opgaver samt digital AD-opgaver såsom webbannere, websites osv, men jeg kan også selv programmere mine digitale løsninger i fx PHP og MySQL. Da jeg er meget allround skal der ikke være så mange personer involveret i et projekt og derfor også ofte nemmere at komme i mål med opgaverne. Der kan være større projekter, hvor man naturligvis er nødt til at være flere.

Offline

Art Direction
Grafisk Design
Koncept/Idéer
Magasindesign
Fotostyring
Rentegning
Illustration

Online

Webdesign
Webprogramering
Webbanner
Videobanner
Responsive design
E-magasiner
Mailchimp
HTML5, HTML, Jquery, CSS3, PHP, MySQL
I detaljer

Jesper i detaljer:

Art Direction

Jeg har arbejdet som AD'er siden 1998 og har derfor mange års erfaring. Jeg har lavet mange former for kommunikation: Print, Direct mails, Brochurer, Logoer, Corporate Identity m.v. De kunder jeg har arbejdet for er fx Peugeot, Statoil, Jyske Bank, Eva Solo m.fl.

Digital Art Direction

Som digital AD'er kan jeg også tænke i digitale medier - hvadenten det er sociale medier, websites eller webbannere.

Webdesign skal være nutidigt, men stadig hænge sammen med virksomhedens identitet. Og da jeg også har en indgående viden i det tekniske, tænker jeg altid over hvilke muligheder der er.

Programmering

Jeg kan arbejde med mange forskellige teknologier - fx. PHP til at lave dynamiske websites, SQL til at oprette databaser til websites og Action Script til at lave avanceret Flash-bannere. Derfor udvikler jeg ofte selv websites - og bruger ofte slet ikke færdiglavet CMS-systemer, men bygger det hele op for bunden. Jeg kan også bygge sites via fx Wordpress.

E-mail-kampagner

Jeg har god erfaring i at sende e-mail-nyhedsbreve ud via Mailchimp og kan designe disse sider, men kan også implementere allerede designet mails og stå for udsendelsen. Jeg kan også lave et mikrosite, hvis der fx er behov at have et led mere i mailen såsom en tilmeldingsformular eller ligende.

Webbanner

Jeg kan designe og programmere mange former for bannere - fx. bannere med interaktivitet, indbygget quiz, videobannere, animeret banner, HTML5-bannere osv.

HTML5, CSS3 osv

Jeg beskæftiger mig med alle former for teknologier og arbejder fint i HTML5 - og kan opbygge et site med responsive design via CSS3, så sitet tilpasser sig til fx iPhone eller andre platforme. Jeg programmerer også javascript så sitet kan få helt specifikke funktionaliteter.

Rentegning

Jeg har i min tid som AD'er ofte selv rentegnet mine ting og kan derfor også yde den service. Jeg har stor erfaring indenfor alle Adobe's programmer og arbejder hurtigt.